Weer stemproblemen Sieneke Peeters

by / dinsdag, 08 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sieneke kampt weer met stembandproblemen. De 18-jarige Nijmeegse die Nederland vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival, moet haar stembanden vier weken rust geven.

Mogelijk is een keelontsteking dit keer de boosdoener, laat haar management dinsdag weten. Logopedie moet ervoor zorgen dat de stemproblemen voorgoed tot het verleden behoren

Het is niet de eerste keer dat Sienekes keel het zwaar te verduren krijgt. Vlak voor het Songfestival, begin mei, moest de zangeres al lange tijd zwijgen. Daardoor kon ze de pers in de aanloop naar haar deelname aan het liedjesfestijn niet te woord staan.

De nieuwe stemproblemen gooien roet in het eten van Sienekes carrièreplannen. De Nijmeegse wilde nog deze maand een Nederlandstalige single uitbrengen. “Het is een heel zomers nummer”, zei Sieneke eerder over het nummer ‘Zonneschijn’. Deze zomer zou een album moeten volgen.

Sieneke vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met ‘Ik Ben Verliefd (Shala Lie)’, dat door Pierre Kartner werd geschreven. De Nijmeegse strandde in de halve finale.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP