Kim-Lian van der Meij over kinderen

by / dinsdag, 08 juni 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret, TV Nieuwsbeelden

Korte nachtjes, huilende baby’s en vieze luiers. Kim-Lian van der Meij kan erover meepraten. De 29-jarige musicalster zette nog geen twee maanden geleden haar tweede kind op de wereld. “Aan het eind van de dag ben ik echt uitgeput”, zucht Kim-Lian voor de camera van Novum Nieuws.

“Het is echt druk in huis. Op het ene moment denk je dat de baby slaapt, maar dan gaat Ronja weer huilen. Of andersom”, schetst Kim-Lian. “Ik ben continu aan het hollen en vliegen door het huis.” Aan het eind van de dag snakt de musicalster naar haar bed. “Ik kan wel wat extra uurtjes slaap gebruiken, maar ja, het zijn nog gebroken nachten.”

Toch is Kim-Lian dolgelukkig met haar 2-jarige dochter Ronja en haar zeven weken oude zoon Sean William. “Het is ontzettend gezellig. Er is veel liefde en vrolijkheid in huis.” Ronja moet nog erg wennen aan haar rol van grote zus. “Ik heb het idee dat ze nog ietsjes jaloers is op de baby, want die krijgt natuurlijk heel veel aandacht.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Kim-Lian van der Meij te gaan.

TOP