Christina Aquilera vindt combineren muziek en zoontje lastig

by / dinsdag, 08 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Christina Aguilera vindt het indelen van haar agenda een van de moeilijkste aspecten van haar werk. De zangeres zingt haar nummers het liefst ’s avonds in, zodat ze haar 2-jarige zoontje Max gewoon welterusten kan wensen.

“Het moeilijkste is het plannen”, zegt de 29-jarige zangeres over haar carrière tegen tijdschrift People. “Het balanceren tussen moeder zijn en het concentreren en focussen op mijn werk.”

“Ik leg mijn zoontje ’s avonds in bed en zing hem dan in slaap. Dan ga ik naar de studio om te zingen”, legt Aguilera uit. “Het is een uitdaging, maar wel eentje die ik graag aanneem. Ik zou niet anders willen.” Aguilera’s nieuwe album ‘Bionic’ is vanaf dinsdag in Nederland verkrijgbaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP