Alanis Morissette getrouwd met Mario Treadway

by / dinsdag, 08 juni 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

Alanis Morissette is in het huwelijksbootje gestapt. De zangeres maakte het blijde nieuws zelf bekend via Facebook. De 36-jarige Morissette trouwde met de 30-jarige rapper Souleye, oftewel Mario Treadway.

De ceremonie vond volgens entertainmentwebsite People plaats op 22 mei bij het koppel thuis in Los Angeles.”Ik ben zo blij om met jullie te kunnen delen dat mijn man Souleye en ik getrouwd zijn”, schreef de zangeres op Facebook. “We zijn zo verheugd om deze reis met elkaar aan te gaan.”

Morissette en Treadway zijn samen sinds 2009. Eerder was Morissette nog verloofd met acteur Ryan Reynolds.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP