Toerbus zangeres Pink in de brand

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De toerbus van Pink is maandag op een Duitse snelweg in brand gevlogen door een oververhit roetfilter. De inzittenden zijn niet gewond geraakt en konden het voertuig tijdig verlaten. Pink maakte geen deel uit van het gezelschap. De politie schat de schade aan de bus op twintigduizend euro.

De bestuurder ontdekte de brand maandag om vijf uur ’s ochtends en voorkwam met een brandblusser dat de brand zich uitbreidde. Het vuur kon uiteindelijk door de brandweer worden geblust.

De band kwam uit München, waar Pink zondag een concert gaf. De muzikanten konden hun reis naar Berlijn met een vervangende auto vervolgen. In de Duitse hoofdstad staat dinsdag een optreden op de agenda.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Pink te gaan.

TOP