Shakira houdt Duits WK elftal op

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, WK Voetbal Corner

Hordes fans verdrongen zich maandag voor Shakira en het Duitse voetbalelftal bij de aankomsthal van het vliegveld in Johannesburg. De spelers en de zangeres werden door beveiligers en de politie weggebracht, schrijft de Britse krant Daily Mail.

Shakira zorgde in Duitsland al voor oponthoud. De zangeres kwam later ingevlogen uit Madrid, waardoor het toestel naar Zuid-Afrika een halfuur op haar moest wachten. De zangeres was in Spanje voor haar optreden op het festival Rock in Rio.

De 33-jarige is in Zuid-Afrika om donderdag op te treden tijdens de openingsceremonie van het WK voetbal. De zangeres deelt het podium met onder anderen Alicia Keys, de Black Eyed Peas en John Legend. Ze nam speciaal voor het WK de single ‘Waka Waka’ op.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de WK hit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

TOP