Nick en Simon in jury The Voice

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Nick & Simon nemen plaats in de jury van het nieuwe televisieprogramma ‘The Voice’. De juryleden zullen in eerste instantie met hun rug naar de kandidaten toe de zang beoordelen. “In eerste instantie zullen we blind iemand uitzoeken. Ik ben nog nooit van m’n leven op het uiterlijk af gegaan”, grapt Nick Schilder voor de camera’s van RTL Boulevard.

“Daarna gaan we aan de slag en dan zien we pas hoe iemand zich gedraagt en beweegt.” Simon Keizer is van mening dat het duo zich goed kan verplaatsen in de kandidaten. “Vooral in degenen die afgewezen worden”, lacht Nick.

Andere juryleden zijn Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen. In het programma wordt gezocht naar nieuw talent. De juryleden gaan de deelnemers coachen en zelfs met hen op het podium staan. Martijn Krabbé presenteert de talentenjacht.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de dvd Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen.

Klik HIER om de dvd (digipack) Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP