Marco Borsato geniet van lustrum Groots met een zachte G concerten Guus Meeuwis

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Marco Borsato geniet van het lustrum van de ‘Groots Met een Zachte G’-concerten. De Brabander trapte zaterdag een nieuwe reeks optredens af in Heerenveen. Borsato schrijft op zijn website dat hij razend enthousiast is. “Ik kan niet wachten tot de concerten die Guus Meeuwis volgende week geeft in Eindhoven.”

“Te gast zijn bij Guus is voor mij een groot feest, omdat deze concerten niet om mij draaien, maar om Guus”, zegt de 43-jarige zanger. “Ik kan nog veel meer genieten van alles wat om me heen gebeurt.”

Borsato mocht onder meer aandraven voor het duet ‘Schouder aan Schouder’. “Het was heel gaaf om dit samen te kunnen doen in zo’n groot stadion met zo’n fantastische sfeer”, schrijft Borsato over het optreden.

Guus Meeuwis viert dit jaar een jubileum, hij zit vijftien jaar in het vak. Bovendien viert hij het vijfjarig jubileum van zijn ‘Groots Met Een Zachte G’-concerten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP