Kim-Lian van der Meij wellicht in GTST

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie, Theater/Cabaret

Kim-Lian van der Meij is benaderd door de makers van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Dat vertelt de 29-jarige actrice maandag in De Telegraaf. Van der Meij is geen onbekende in soapland. Eerder speelde ze de rol van de gestoorde Linda in ‘ONM’. RTL laat in een reactie weten geen contact met haar te hebben opgenomen.

De soap van omroep BNN is inmiddels gestopt, maar Kim-Lian heeft zich alweer op haar volgende project gestort. De actrice speelt de hoofdrol in de musical ‘Legally Blonde’, waarvoor ze extra acteerlessen nam. “En misschien kan ik daarmee nog iets in een soap of zo”, zegt ze. “Ik ben een beetje gevraagd voor ‘GTST’.”

De actrice lijkt open te staan voor een nieuwe soaprol, maar op verdere vragen gaat Kim-Lian niet in.

RTL, dat ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ uitzendt, zegt niet te weten waar het verhaal vandaan komt. “Het klopt niet, we hebben niet met haar gesproken”, vertelt een woordvoerder. “En we hebben ook geen intentie om met haar te gaan praten.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Kim-Lian van der Meij te gaan.

TOP