Hera Björk naar Nederland

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws

Hera Björk, die dit jaar namens IJsland deelnam aan het Eurovisie Songfestival, komt naar Nederland. De 38-jarige zangeres treedt zaterdag op tijdens een evenement voor fans van het liedjesfestijn. “Ik kijk ernaar uit om voor alle Hollandse fans een geweldig optreden te verzorgen”, zegt Björk tegen Novum Nieuws.

Björk wil alle Nederlandse fans bedanken voor hun steun. “Ik heb genoten van het Eurovisie Songfestival in Oslo. Het was een pleziertocht van begin tot eind, waar de fans zeker aan hebben bijgedragen”, vertelt de IJlandse. “Mijn optreden in Utrecht is de uitgelezen mogelijkheid om de Nederlandse fans voor alle steun te bedanken.”

De 38-jarige, die zichzelf de IJslandse Vulkaan noemt, is geen onbekende van het Songfestival. In 2008 en 2009 begeleidde ze de IJslandse acts vocaal tijdens het festijn in Servië en Rusland. “Ik beschouw mezelf ook als fan van het Eurovisie Songfestival. Sinds 1978 heb ik ze allemaal gezien.”

Hera Björk eindigde met ‘Je Ne Sais Quoi’ op de negentiende plaats. Niet alleen de IJslandse staat zaterdag op de planken in het Jacobi Theater, ook eerdere Nederlandse deelnemers aan het Songfestival zijn van de partij. Ondanks haar verlies blijft Björk genieten van het liedjesfestijn. “Het betekent enorm veel voor me, zowel als fan, maar zeker ook als artiest.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP