Britney Spears beschikt weer over eigen geld

by / maandag, 07 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Britney Spears heeft in grote mate weer beschikking over haar eigen geld. Haar vader zou slechts op papier nog als curator dienen. Dat hebben bronnen dicht bij de 28-jarige zangeres verteld aan entertainmentwebsite TMZ.

Jamie Spears werd in februari 2008 aangesteld als beheerder van het geld van zijn dochter, vanwege de psychische gezondheid van Britney. Dat betekent dat hij de beslissing maakt over grote uitgaven van zijn dochter. Ook heeft hij een vinger in de pap bij de zorg over zijn kleinkinderen.

Vader Spears zou inmiddels een paar stapjes terug hebben gezet in het controleren van Britneys leven. Hij zou graag zien dat zijn dochter haar normale leven weer oppakt. Dat betekent ook dat de zangeres weer zelf mag beslissen waar ze naartoe gaat en wat er met haar twee zoontjes gebeurt.

Officieel staat Britney onder curatele tot de rechter anders beslist. Maar ook haar psychiater zou binnenkort voor de rechter verklaren dat de gezondheid van de zangeres ten opzichte van 2008 flink verbeterd is.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

Klik hier om naar alle berichten van Britney Spears te gaan.

TOP