Royal Beach Concert: Spetterende slotact Bon Jovi

by / zondag, 06 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

Bon Jovi heeft zaterdag op spectaculaire wijze het Royal Beach Concert in Scheveningen afgesloten. De Amerikaanse band bracht haar grootste hits ten gehore tijdens een twee uur durend concert. Onder meer nummers als ‘Bad Medicine’, ‘Keep the Faith’ en ‘You Give Love A Bad Name’ kwamen voorbij.

Frontman Jon Bon Jovi grapte er op los tijdens het optreden. “Ik vind het fantastisch hier aan het strand met al die golven. Zijn er nog dames die ik in moet smeren? Ik ben jullie strandwacht, schatjes.” Even later kreeg het optreden een serieuze ondertoon, de 48-jarige zanger vertelde dat hij erg blij was om vijftigduizend mensen verenigd te zien. “Het zijn gekke tijden.

Het is niet aan de regering, maar aan ons om verschil te maken, mensen”, vertelde hij het publiek. Gitarist Richie Sambora, die twee solo-albums uitbracht in de jaren negentig, zong het nummer ‘Lay Your Hands On Me’ geheel solo. Het concert werd afgesloten met een toegift, waarbij het publiek luidkeels mee zong op de hits ‘Wanted Dead Or Alive’ en ‘Livin’ On A Prayer’. Bon Jovi brak in 1986 wereldwijd door na het uitbrengen van het derde album; ‘Slippery When Wet’. In de jaren tachtig en negentig gingen de albums zo’n negentig miljoen keer over de toonbank. De band heeft totnogtoe elf studioalbums, een live-album en een vijftal compilatiealbums uitgebracht.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP