Gouden Award cd 3JS Kamers van mijn Hart

by / zondag, 06 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De 3JS hebben tijdens een van hun laatste ‘Pluche, Zweet en Tranen’-theatershows een Gouden Award ontvangen. Radio 2-coryfee Ron Stoeltie verraste de heren in de Goudse Schouwburg met de prijs, omdat het album ‘Kamers van M’n Hart’ vijfentwintig duizend keer over de toonbank is gegaan.

Het is de tweede keer dat de 3JS een Gouden Award krijgen. Dit gebeurde eerder voor ‘Watermensen’, het debuutalbum van Jan Dulles, Jaap de Witte en Jaap Kwakman. Het drietal staat momenteel in de hitlijsten met de single ‘Geloven in het Leven’. Het nummer is afkomstig van hun derde album, ‘Dromers en Dwazen’.

Op 13 juni komt in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal een einde aan de theatertoer ‘Pluche, Zweet en Tranen’. Op 30 oktober staan de 3JS in de Amsterdamse Heineken Music Hall met het avondvullende concert ‘Hoger, Harder, Verder!’.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om het album Dromers En Dwazen
van de 3JS te bestellen

Lees ook:[leesook}


Klik hier om naar de artiestenpagina van de 3JS te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van de 3JS te te gaan.

TOP