Kabouter Plop Voetbaldans WK hit 2010

by / zaterdag, 05 juni 2010 / Published in Kids, Nieuws, WK Voetbal Corner

Met het WK voor de boeg zijn er heel veel oranjehits uit. De echte krakers zijn volgens ons “Viva Hollandia 2010” van Wolter Kroes, “Ons Oranje” van de Dikdakkers maar onze echte downloadtip is “We gaan voor niemand aan de kant” van Rob Ronalds die zijn hit “Haar rode lampie” om heeft getoverd tot een ware WK-knaller.

Kabouter Plop scoorde een hele dikke hit met de “Kabouterdans” sterker nog het nummer staat op nummer 2 in de top 100 allertijden. Studio 100 heeft er nu een WK versie van gemaakt met de titel “Voetbaldans.” Het nummer staat in de hoogste regionen van de Single top 100. Een voetbalplaat voor de kids zullen we maar zeggen.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP