Tatjana Simic geen moeite met imago

by / vrijdag, 04 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Tatjana Simic heeft er geen moeite mee dat ze nog steeds wordt gezien als de sexy blondine die ze ooit speelde in ‘Flodder’. De 46-jarige actrice is blij dat ze haar geld op die manier kan verdienen. Maar ze benadrukt wel dat haar sexy voorkomen slechts een imago is.

“Je krijgt een soort van sexy verschijning, maar dat ben ik niet”, vertelt Simic aan Novum Nieuws. “Ik verkoop een illusie.” Tatjana heeft er allang geen moeite meer mee dat haar verschijning onlosmakelijk is verbonden aan een stoeipoes. “Ik bedoel, ik verdien mijn geld met mijn imago.”

Vroeger lag dat wel anders. “Als je heel jong bent kan je dat allemaal geen plekje geven”, vertelt Simic. “Dan denk je: waarom begrijpen ze niet dat ik maar gewoon een mens ben? Maar hoe ouder je wordt, hoe rustiger je wordt, hoe meer je gaat relativeren en denkt: who cares?”

Simic is blij dat ze op haar 46e de concurrentie nog aankan met de jongere generatie. “Tegenwoordig zijn die meisjes 14, 15 en 16. Nou, dan vind ik het een eer dat ik nog wordt gevraagd om in een badpak te poseren. En natuurlijk wordt het geretoucheerd. Maar tussen retoucheren en retoucheren zit een verschil. Ik ben blij dat het nog kan.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Tatjana te gaan en een clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Tatjana te gaan.

TOP