Fred Teeven (VVD) vindt Frans Bauer geweldig

by / vrijdag, 04 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Fred Teeven kan enorm genieten van Frans Bauer, die hij zag optreden op een benefietconcert. “Dat is niet helemaal mijn muziek, maar ik vind het wel geweldig als ik zie hoe al die mensen totaal door het lint gaan bij het horen van Frans Bauer”, zegt de VVD’er tegen NLtracks.

De 51-jarige politicus is ook niet vies van moderne popmuziek. Zo zegt hij vaak naar Coldplay en UB40 te luisteren. Om geheel in de stemming van de verkiezingsstrijd te blijven, noemt hij het nummer ‘Politik’ van Coldplay als een van zijn favorieten. Ook herkent hij het nummer ‘Everybody (Backstreet’s Back)’ van de Backstreet Boys meteen.

Niet alle moderne muziek is al helemaal bij Teeven geland. De sound van Di-rect, met de nieuwe zanger Marcel Veenendaal, herkent hij nog niet. De aanstormende Nederlandse zanger Tim Knol is hem ook nog vreemd. “Is dat Anouk?”, vraagt Teeven. Bij het horen van de naam is de VVD’er nietsontziend: “Nou, dan klinkt hij als een vrouw”.

Een echte hekel heeft Teeven aan het campagneliedje van de SP, gezongen door Bob Fosko. “Dan vlucht zelfs ik naar Radio 4.”

Op de vraag wat de VVD gaat draaien als de partij de verkiezingen wint, is Teeven kort. Dat wordt ‘Simply the Best’, van ‘Tina’ Turner.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

TOP