Zwangere Georgina Verbaan: Geslacht kindje blijft nog geheim

by / donderdag, 03 juni 2010 / Published in Nieuws

De zwangere Georgina Verbaan voelt zicht heel erg goed. Dat vertelde ze donderdag in Shownieuws. Vorige maand maakte de actrice bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Verbaan weet al of het een jongetje of een meisje wordt, maar onthulde dit geheim niet.

“Ik voel me heel goed en er schopt iemand heel hard”, vertelt de 30-jarige actrice blij. Verbaan weet inmiddels het geslacht van haar kindje. “Ja, dat weet ik. Het maakt niet zoveel uit. Als het maar gezond is. Het is cliché, maar toch waar.”

Vader van het kindje is Georgina’s vriend Rob van de Wouw. Het stel moet binnenkort de handen uit de mouwen steken, want de babykamer is er nog niet. “We moeten eerst nog verhuizen. Dus dat komt allemaal nog wel.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP