Yoko Ono wil Oasis weer bij elkaar

by / donderdag, 03 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Yoko Ono hoopt dat Oasis weer bij elkaar komt. De weduwe van John Lennon vertelde tijdens een wekelijks vragenuurtje op de website Imaginepeace.com dat ze fan is van de Britse band.

“Ik ben gek op Oasis”, zei Ono tijdens de vraag- en antwoordsessie. “We hebben de kracht van hun goedheid nodig.” Volgens de 77-jarige Ono straalt die goedheid van de muziek af. “Ik hoop dat ze nog meer albums maken.” In agustustus 2009 maakte de band van de broertjes Gallagher bekend uit elkaar te gaan.

Yoko Ono zegt ook fan te zijn van de Amerikaanse band Flaming Lips. De groep maakte eerder een eigen versie van haar nummer ‘Cambridge 1969’. Ono zegt een andere samenwerking met de band niet uit te sluiten. “Ik hou van hun muziek. Er zou in de toekomst nog wel iets kunnen gebeuren.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP