X Factor: Maaike en Jaap op TMF Awards 2010

by / donderdag, 03 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

De twee finalisten van ‘X Factor’ geven beiden een optreden tijdens de TMF Awards. Ook de Britse zanger Taio Cruz treedt op tijdens het prijzenfestijn. De line-up van de TMF Awards is daarmee compleet, laat de organisatie donderdag weten.

In eerste instantie zou alleen de winnaar van het programma optreden bij de awardshow. TMF besloot beide ‘X Factor’-finalisten op te laten treden nadat fans van Maaike massaal via Twitter lieten weten de zangeres in Enschede op het podium te willen zien. De 19-jarige Maaike Vos komt uit Lonneker, een dorpje vlak boven Enschede. De 25-jarige Jaap Siewertsz van Reesema won vorige maand de finale van ‘X Factor’ met 51 procent van de stemmen.

De 27-jarige Taio Cruz schreef en produceerde eerder nummers voor onder anderen Justin Timberlake en Britney Spears. Sinds 2008 maakt hij ook zijn eigen muziek. Andere artiesten die optreden tijdens het evenement zijn onder meer 30 Seconds to Mars, Nick & Simon en Waylon. De TMF Awards vindt op 26 juni plaats in het Volkspark in Enschede.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? TMF Awards kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP