Wesley Sneijder gaat Yolanthe missen tijdens WK voetbal

by / donderdag, 03 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie, WK Voetbal Corner

Wesley Sneijder gaat zijn aanstaande bruid Yolanthe Cabau van Kasbergen missen tijdens de eerste periode van het WK. De voetballer zegt afleiding in andere dingen te moeten gaan zoeken.

Volgens Sneijder is het niet raar dat hij zijn Yolanthe gaat missen. “Dat zal iedereeen binnen een normale relatie wel hebben, dat je elkaar mist”, zegt de 25-jarige voetballer tegen Shownieuws. Sneijder vertelt over de manieren waarop hij en zijn ploeggenoten van plan zijn het gemis tegen te gaan “Dan moeten we maar met elkaar een kaartje leggen en een beetje zwemmen en gek doen. We moeten toch een beetje vermaak hebben.”

De vrouwen en vriendinnen van de voetballers worden pas na de eerste knock-out wedstrijd ingevlogen. “We hopen ze wel te zien. Dat betekent dat we dan zeker de kwartfinale moeten halen”, zegt Sneijder. Tot die tijd is het liefdespaar aangewezen op andere manieren van contact. “We bellen en sturen elkaar foto’s.”

De voetballer heeft ook zin in de bruiloft. “Als het even meezit, zien we elkaar pas vier dagen voor het huwelijk, dus dat maakt het wel weer spannend en de huwelijksdag nog mooier.” Sneijder zegt dat hij in ieder geval niet meer met de voorbereidingen van de bruiloft bezig is. “De puntjes op de i, die verzorgt Yolanthe in samenwerking met de weddingplanner. Daar hoef ik me niet zoveel zorgen over te maken.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP