Mega concert Guns N’ Roses Gelredome Arnhem zondag 3 oktober 2010

by / donderdag, 03 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

Guns N’ Roses komt dit jaar naar Nederland. De rockers treden op zondag 3 oktober op in het Gelredome in Arnhem. Frontman Axl Rose stond in 2006 voor het laatst op een Nederlands podium, hij trad toen samen met zijn band op in het Goffertpark in Nijmegen. Guns N’ Roses gaf twee optredens, die beide uitverkocht waren. De voorverkoop begint op 5 juni.

De band werd in 1985 opgericht in Los Angeles. Guns N’ Roses scoorde grote hits met onder meer ‘November Rain’, ‘Sweet Child O’ Mine’ en ‘Paradise City’. Wereldwijd gingen meer dan negentig miljoen albums over de toonbank. Het zesde en meest recente album kwam in 2008 uit en draagt de naam ‘Chinese Democracy’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guns N’ Roses kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP