Dirk Kuyt verrast met optreden van Dikdakkers

by / donderdag, 03 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, WK Voetbal Corner

Het gaat goed met partyduo De Dikdakkers. Met het WK in Zuid-Afrika voor de boeg neemt het aantal optredens zienderogen toe en wordt de nieuwe voetbalkraker Ons Oranje steeds vaker gehoord. Eén van de hoogtepunten van de afgelopen tijd vormde een spectaculair optreden op een speciaal voor Dirk Kuyt georganiseerd verrassingsfeest. Zowel de huidige- als oud internationals waren getuige van een bijzondere avond.

Omdat de spits van Liverpool op 22 juli 30 jaar wordt en er een gerede kans bestaat dat er op dat moment geen tijd en gelegenheid is om zijn verjaardag groots te vieren, hadden zijn vrienden het idee opgevat om al op woensdag 2 juni een groot feest voor de sympathieke Katwijker te organiseren. Vanzelfsprekend hoorde daar zowel een Oranje- als feesttintje bij en automatisch waren de organisatoren bij De Dikdakkers terechtgekomen. ‘Dat is voor ons natuurlijk een groot compliment’, laten Anton Geerts en Hans Voogd weten. ‘Onze nummers zijn inmiddels bekend bij een breed publiek en als je dan voor zo’n speler en tal van bekende internationals een optreden mag verzorgen, dan ervaren wij dat als een eer en vinden wij het bovenal ontzettend leuk.’

In een bomvol sportcafé van zijn Katwijkse club Quick Boys lukte het De Dikdakkers moeiteloos om de sfeer naar een hoger niveau te tillen. Alle bekende krakers werden uit volle borst meegezongen en het ‘feestvarken’ toonde zich na afloop erg ingenomen met de komst van de Meppelers. ‘Dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit fantastische feest doet ons erg goed. De enthousiaste reacties waren niet van de lucht. Een mooie opsteker richting het WK, waar we ons ook van onze beste kant zullen laten zien.’ De Dikdakkers vertrekken op 9 juni a.s. richting Zuid-Afrika voor het geven van een aantal optredens.

Klik hier om Ons Oranje van de Dikdakkers te downloaden.

Klik hier om Ons Oranje van de Dikdakkers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP