Rag Traviss nieuwe vriend Amy Winehouse

by / woensdag, 02 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Amy Winehouse heeft een nieuwe vriend aan de haak geslagen. De 26-jarige zangeres zou een relatie hebben met de 33-jarige regisseur Rag Traviss. De twee daten al enige tijd in het geheim, maar de Britse boulevardkrant The Sun heeft hen nu samen gespot.

“Amy is echt heel erg op hem gesteld. Ze gaan nu al een paar weken met elkaar”, zegt een bron. “Hij is een goeie vent die stevig in zijn schoen staat. Hij is beschaafd, getalenteerd en ze praten en lachen constant met elkaar.” Ook Amy’s vader Mitch zou Traviss zijn goedkeuring hebben gegeven.

Traviss lijkt totaal het tegenovergestelde van de ex-man van Winehouse, Blake Fielder-Civil. De zangeres en Blake Fielder-Civil trouwden in mei 2007, maar hij bracht een groot deel van het huwelijk achter de tralies door wegens mishandeling en poging tot omkoping.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP