Chantal Janzen: Bekend zijn niet leuk

by / woensdag, 02 juni 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Chantal Janzen vindt bekend zijn helemaal niet zo leuk. “Je wordt constant herkend en mensen denken dat ze je echt kennen”, zegt de musicalster woensdag in Spits.

“Beroemd zijn is daarentegen wel mooi: geroemd worden om je vak en om wat je kunt”, legt Janzen uit tijdens de presentatie van haar nieuwste musical ‘Petticoat’, waar een groot aantal fotografen op af was gekomen. Aan de mediaandacht zitten voor Janzen zowel positieve als negatieve kanten. “De fotografen die hier rondlopen willen wij hier hebben voor de promotie van onze show. Maar als er iets vervelends met mij gebeurt wil ik ze niet zien. En dat kan ik niet van iemand verlangen.”

De musical ‘Petticoat’ werd speciaal voor Janzen geschreven. De 31-jarige speelt in de productie een plattelandsmeisje in de jaren vijftig die naar de grote stad vertrekt om wereldberoemd te worden. ‘Petticoat’ beleeft op 3 oktober zijn première in het Koninklijk Theater Carré.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Petticoat kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Chantal Janzen te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Chantal Janzen te gaan.

TOP