Waylon en Caro Emerald duet It’s a Man’s World

by / dinsdag, 01 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Waylon en Caro Emerald zingen later deze maand voor het eerst een duet. De twee artiesten brengen tijdens het Because I am a Girl-concert de James Brown-klassieker ‘It’s a Man’s World’ ten gehore. Zanger Waylon opent het festival met het Michael Jackson-nummer ‘Man in the Mirror’, maakte organisator Plan Nederland bekend.

De organisatie zet zich in voor meisjes in ontwikkelingslanden. Elk verkocht kaartje zet Plan Nederland om in een geboortebewijs voor een meisje. Doordat wereldwijd vijftig miljoen kinderen bij hun geboorte niet worden geregistreerd, bestaan ze officieel niet, zegt de organisatie. Het geboortebewijs is de eerste stap om de rechten van het kind te waarborgen.

Mensen die zich opgeven als sponsor voor het meisjesproject, ontvangen twee gratis toegangskaarten voor het concert. Andere artiesten die tijdens het evenement optreden zijn onder meer Giovanca, Alain Clark, Jeroen van der Boom en Karin Bloemen. Because I am a Girl vindt 17 juni plaats op het Java Eiland in Amsterdam.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Caro Emerald kaarten

Klik HIER om de cd Deleted Scenes from the cutting room floor van Caro Emerald te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP