TV Kantine Holland is (Oranje hit 2010)

by / dinsdag, 01 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, WK Voetbal Corner

Het WK Voetbal en de oranjehits. Veel artiesten proberen weer de hitlijsten te bestormen met hun oranje-kraker. Of ze maken gewoon een plaatje voor de lol. De echte top hits zijn dit WK “Viva Hollandia 2010” van Wolter Kroes, “Ons oranje” van De Dikdakkers en “We gaan voor niemand aan de kant” van Rob Ronalds. De laatste is echt onze downloadtip.

Een plaat die het ook zeker goed gaat doen is die van de TV Kantine. Het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors. Hun WK hit draagt de titel “Holland is” en is natuurlijk met de nodige typetjes o.a. Kim Holland en René Froger.

De videoclip kan je hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om de WK hit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP