Josje Huisman en Kristel Verbeke (K3): Sex and the City 2 is braafjes

by / dinsdag, 01 juni 2010 / Published in Kids, Nieuws

Josje Huisman en Kristel Verbeke vinden ‘Sex and the City 2’ nogal braafjes. Het tweede deel kan wat twee van de drie K3-zangeressen betreft niet tippen aan het origineel. “Deze film was een beetje braaf. Dat gedoe in Abu Dhabi vond ik wel grappig”, vertelt Josje aan de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Kristel was meer onder de indruk van de eerste film. “Ik moet wel toegeven dat de kleren en huizen dit keer opnieuw fantastisch waren. Mijn God, ik wilde dat ik me ook zo in een zetel kon neervlijen als Carrie.”

‘Sex and the City’ draait om de belevenissen van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York en Samantha Jones. De vier vriendinnen wonen in Manhattan in New York. Naast een televisieserie zijn twee films gebaseerd op het viertal. ‘Sex and the City 2’ draait nu in de bioscopen.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd MaMaSé!
van K3 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van K3 te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van K3 te gaan.

TOP