Harry van Bommel gek van Ilse DeLange

by / dinsdag, 01 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

SP-Kamerlid Harry van Bommel geniet graag van muziek van eigen bodem. Volkszanger Frans Bauer gaat er bij de politicus echter niet in. “Als ik hem op de radio hoor, draai ik het weg”, zegt Van Bommel in een interview met muzieksite NLtracks.

“Hij zit nu ook heel veel in de reclames van een of andere energiemaatschappij. Dat vind ik ook niet om aan te horen of te zien”, gaat Van Bommel verder. De muziek van Ilse DeLange hoort de SP’er liever door de boxen schallen. “Ik ben helemaal gek van Ilse.”

Ook Krezip en Doe Maar behoren tot de favorieten van Van Bommel. “Tijdens mijn studententijd luisterde ik naar de muziek van Doe Maar. Nu vindt mijn zoontje van 6 het ook leuk.”

Mocht de SP tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni te kampen krijgen met een groot verlies, dan schalt Het Goede Doel door de boxen. Van Bommel draait het nummer ‘België’ bij zetelverlies. “We moeten vrezen dat we een hele rechtse regering krijgen. Dan is de vraag: Waar kan je nog naartoe?”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Ilse DeLange kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Ilse DeLange berichten op oranjemuziek.nl te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Ilse Delange te gaan en clips te bekijken.

TOP