Concerten John Mayer HMH afgelast

by / dinsdag, 01 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

De concerten van John Mayer in de Heineken Music Hall zijn afgelast. Dat heeft concertorganisator Double Vee dinsdagavond bekendgemaakt. John Mayer is ziek en moet daarom noodgedwongen zijn shows op 2 en 3 juni in Amsterdam afzeggen.

De singer-songwriter moest zijn concerten in Kopenhagen op zondag en maandag ook al afblazen vanwege zijn gezondheid. Hij leek goed te herstellen, maar blijkt nu toch niet in staat te zijn om op het podium te staan. Het is onduidelijk wat Mayer precies onder de leden heeft.

De organisatie heeft nog geen informatie over eventueel vervangende concerten. Fans kunnen tot en met augustus hun concertkaartje bij verkooppunten omwisselen en hun geld terugkrijgen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP