Guus Meeuwis GrootsBier van Bavaria

by / maandag, 31 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Guus Meeuwis kan voortaan zijn eigen biertje serveren. De Brabantse zanger, die dit jaar zijn vijftienjarig artiestenjubileum viert, krijgt van zijn broer Marc, Omroep Brabant en bierbrouwer Bavaria zijn eigen alcoholische versnapering. Dat schrijft de Brabantse omroep maandag.

Het exclusieve ‘GrootsBier’ rolde een paar dagen geleden uit de brouwerij. Het cadeau krijgt Meeuwis niet alleen vanwege zijn artiestenjubileum. Dit jaar viert de Brabander ook het eerste lustrum van zijn stadionconcerten in Eindhoven. De ‘Groots Met een Zachte G’-shows vinden al vijf jaar op rij plaats.

Zaterdag trapt Meeuwis de lustrumconcerten af. In het Abe Lenstra stadion in Heerenveen speelt de Brabander zijn ‘uit-concerten’. Het weekeinde daarna, op 11, 12, 13 en 14 juni, staat Meeuwis in Eindhoven.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP