Celine Dion zwanger van tweeling

by / maandag, 31 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Celine Dion is in verwachting van een tweeling. Dat heeft een woordvoerder van de Canadese zangeres bevestigd. De 42-jarige Dion en haar man René Agélil, ook haar manager, hebben al een zoontje van negen, maar wilden dolgraag nog een kindje erbij.

De zwangerschap kwam tot stand met behulp van een ivf-behandeling. Dion maakte er nooit een geheim haar gezin graag uit te willen breiden. In november kondigde ze ook al een zwangerschap aan, maar die ivf-behandeling bleek toch niet succesvol.

De zwangere Dion werkt momenteel aan een Frans- en Engelstalig album. Volgend jaar staat ze opnieuw drie jaar in het Caesars Palace in Las Vegas met een eigen show.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP