Zonneschijn nieuwe Single Sieneke Peeters

by / zondag, 30 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Ze haalde de finale van het Eurovisie Songfestival niet, maar Sieneke is vastberaden het te maken in de Nederlandse muziekindustrie. “Ik ga me nu helemaal concentreren op mijn album”, vertelt de 18-jarige aan Novum Nieuws. “Ik hoop dat ik niet wordt gezien als het meisje van het Songfestival, maar bekend word met mijn eigen muziek.”

Sieneke’s eerste single ‘Zonneschijn’ moet eind juni verschijnen. “Het is een heel zomers nummer dat goed aansluit bij ‘Shala Lie’.” Marianne Weber, die de 18-jarige coachte tijdens het Songfestival, blijft nauw betrokken bij Sieneke’s carrière. “Ze doet mijn management.”

De 18-jarige Nijmeegse kiest heel bewust voor de Nederlandstalige muziek. Rond de zomer moet Sieneke’s debuutalbum in de winkels liggen. “Het wordt het levenslied in een modern jasje. Bij de vaderlandse muziek ligt mijn hart, daarmee ben ik opgegroeid.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de WK Voetbalhit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP