Sieneke ziet internationale versies Shala Lie niet zitten

by / zondag, 30 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sieneke loopt niet warm voor internationale versies van ‘Ik Ben Verliefd (Shala Lie)’. “Als ik in de finale had gestaan, was het misschien wel leuk geweest”, zegt de 18-jarige tegen Novum Nieuws. Sieneke haalde niet genoeg punten voor een plekje in de finale van het Eurovisie Songfestival.

Pierre Kartner, die ‘Ik Ben Verliefd (Shala Lie)’ schreef, vertelde vrijdag dat hij verschillende aanvragen uit het buitenland heeft gekregen. “Ik heb nu al aanvragen uit Noorwegen en Duitsland om het nummer daar uit te geven”, deed Vader Abraham in De Telegraaf uit de doeken. “Wat mij betreft mag Sieneke die versies gaan zingen.”

“Een Duitse of Engelse versie was leuk geweest als ik de finale had gehaald”, zegt Sieneke zondag tegen Novum Nieuws. “Dan was het liedje misschien een hit geworden in Europa.” De 18-jarige Nijmeegse wil zich de komende tijd concentreren op haar Nederlandstalige album.

Vlak voor het Songfestival kampte Sieneke met een keelontsteking. Voor de halve finale van donderdag mocht ze nauwelijks praten. “Het gaat nu wel beter, maar is nog steeds niet over. Deze week moet ik weer naar het ziekenhuis.” Sinds de verloren halve finale van donderdag reageert Sieneke honderduit op alle gebeurtenissen rond het Songfestival. “Ik ben een echte kwebbelkous, eigenlijk heb ik weer veel te veel gepraat.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de WK Voetbalhit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP