Lena Meyer-Landrut winnares Songfestival totaal van de wereld

by / zondag, 30 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De Duitse Lena Meyer-Landrut is door het dolle heen met haar overwinning op het Eurovisie Songfestival. Haar ‘Satellite’ werd zaterdagavond gekozen tot beste liedje van de 55e editie van het liedjesfestijn. “Ik ben totaal van de wereld”, reageerde Lena na afloop.

“Het is te veel om nu over na te denken. Ik ben dankbaar en completely freaking out”, jubelde de 19-jarige Duitse. Tijdens de persconferentie na afloop van de finale van het Songfestival werden de aanwezige journalisten en fotografen getrakteerd op een champagnedouche. “Winnen is een onderbuikgevoel. Het is geweldig!”.

Duitsland gold als een van de favorieten van het liedjesfestijn. Eerder scoorde Lena met ‘Satellite’ al een enorme hit bij onze Oosterburen. Het nummer kwam vanuit het niets binnen aan de top van de hitlijsten. De pas 19-jarige zangeres is van plan zo veel mogelijk te genieten van haar overwinning.

Onze Oosterburen wisten het Eurovisie Songfestival een keer eerder te winnen. In 1982 sleepte de toen 18-jarige Nicole de meeste punten in de wacht met ‘Ein Bischen Frieden’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de WK Voetbalhit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP