RadioNL Nederlandstalige Top 30 week 21 2010

by / vrijdag, 28 mei 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Guus Meeuwis en Marco Borsato zijn met het nummer “Schouder aan Schouder” de nieuwe nummer 1 in de RadioNL Top 30. De hitlijst met de beste Nederlandstalige hits. Het duet is dus meteen de hoogste binnenkomer in de charts.

Jannes levert een plaatsje in en zakt in de 7e week notering van nummer 1 naar positie 2 met “Ik wil altijd bij jou zijn.”

Frans Duijts maakt zijn opwachting in de top 3. De song “Altijd te laat naar bed” klimt van 4 naar nummer 3.

Opvallende stijgers zijn deze week: “Laat me leven” van De band Helder (van nummer 20 naar plaats 6) en Rob Zorn stijgt van nummer 25 naar 8 met “Neem jij maar een ander in de maling.”

De hoogste binnenkomer is dus het duet van Guus Meeuwis en Marco Borasto op nummer 1. RadioNL verwelkomt verder: “Als men een drankje naar jou zou vernoemen” van Willem Barth op 18, “Zij is van mij” van William Smulders op nummmer 22. En ook Stef Ekkel maakt zijn entree. Hij doet dit met “Hopeloos” op nummer 29.

De RadioNL Top 30 is elke vrijdag te beluisteren op de zender tussen 15:00 en 18:00. Je kan dit doen via de player links op deze site, maar natuurlijk ook via de kabel en de ether.

Kijk op radionl.fm voor de frequenties.

Klik hier om de hele lijst van de RadioNL top 30 te bekijken.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP