Pinkpop 2010 van start

by / vrijdag, 28 mei 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Pinkpop 2010 gaat vrijdag van start. De Nederlandse band Epica trapt om 15.00 uur de 41e editie van het muziekfestival af. Ook Motörhead en het Nederlandse rapduo The Opposites verschijnen op het podium. De Duitse metalrockers van Rammstein sluiten de eerste dag af.

Andere acts die dit jaar op Pinkpop zijn te bewonderen zijn, Mika, John Mayer en Greenday op. Ook de Britse bands Editors, The Prodigy, The Maccabees en General Fiasco maken het podium onveilig. Nederland wordt naast Epica en The Opposites vertegenwoordigd door onder anderen Moke en Caro Emerald.

Pinkpop vindt plaats van vrijdag tot en met zondag in Landgraaf. Met de 41e editie komt Pinkpop in het Guinness Book of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde festival.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP