Dominique van Hulst en Marc Verschoor gaan scheiden

by / dinsdag, 25 mei 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Dominique Van Hulst en Marc Verschoor gaan scheiden. De 28-jarige zangeres en haar man gaan als vrienden uit elkaar. De moeder van Do vertelde aan RTL Boulevard dat het al enige tijd niet goed gaat tussen de twee. Ze wonen nog samen in Amsterdam, maar de scheiding wordt binnenkort uitgesproken.

De zangeres trad op 7 juli 2007 met Verschoor in het huwelijk, ze gaven elkaar het ja-woord in Barcelona. Verschoor was tot vorig jaar werkzaam als artiestenmanager bij The Entertainment Group, dat bedrijf werd op 22 september failliet verklaard.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Do te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Do te gaan en clips te bekijken.

TOP