Tamara Tol Zomerlach

by / maandag, 24 mei 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips

‘Zomerlach’, Tamara’s nieuwste hit single, is een lekker vlot en vrolijk zomers meezing liedje dat velen zal aanspreken. Het gevoel van zonnige zomer komt nog meer tot uiting in de videoclip die o.a. te zien is bij TV Oranje.

Tamara is deze weken druk bezig met de promotie van ‘Zomerlach’. Ze geeft veel interviews en gaat bij een aantal radiostations langs.

Ook staan er weer diverse tv-optredens op het programma. Zo is ze o.a. te gast bij Hart Voor Muziek op 30 mei a.s. Dit gezellige muziekprogramma wordt sinds begin mei ook in België uitgezonden via MENT TV. Hart Voor Muziek bereikt daardoor nu wekelijks ongeveer 2.5 miljoen Vlamingen.

Verder kunnen onze zuiderburen Tamara op 26 juni zien bij TVFirst, gepresenteerd door Chiel Montagne

Tamara is al weer voor de tiende keer gevraagd om op te treden voor onze jongens in Afghanistan. Natuurlijk zal zij ook daar ‘Zomerlach’ gaan zingen. In de volgende nieuwsbrief meer over haar optredens in Afghanistan.

Al met al gaat Tamara de zomer tegemoet met een lach!

Download hier ‘Zomerlach’ van Tamara Tol

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP