Rowwen Hèze Wakker Vur de Wekker

by / maandag, 24 mei 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Rowwen Hèze komt met een nieuwe single, getiteld ‘Wakker Vur De Wekker’. Het nummer van de Limburgse formatie is vanaf dinsdag te downloaden via iTunes. Dat laat het management van de band maandag weten.

“Een song die in het teken staat van het vooruitzicht en het beleven van een mooie dag, met veel herinneringen”, typeert zanger Jack Poels de nieuwe single. Poels en de andere bandleden vieren dit jaar de 25e verjaardag van Rowwen Hèze. Er wordt hard gewerkt aan een jubileumalbum en de jubileumtoer ‘Zilver’ is vol op stoom.

Het album verschijnt op 24 september, de dag dat de band zijn 25e verjaardag viert. Het jubileumjaar wordt in november afgesloten met de jaarlijkse Slotconcerten in het eigen Limburgse America.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP