The Baseballs shaken in de Melkweg

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

The Baseballs hebben er maandag voor gezorgd dat de bezoekers in de Amsterdamse Melkweg zich weer even in de jaren vijftig waanden. Het publiek had zich voor het concert van de Duitse rock-‘n-rollband massaal in petticoats en geblokte hemden gehesen.

Digger, Sam en Basti uit Berlijn lieten met bekende pophits als ‘Umbrella’, ‘Crazy in Love’ en ‘Poker Face’ in een nieuw ‘rockabilly’-jasje de hele zaal swingen. De band achter de groep kreeg zo nu en dan een solomomentje, met een hevig dansende zaal als gevolg.

Niets werd aan het toeval overgelaten. De fans kregen een heus lesje rock-‘n-roll van de heren. Met de aanwijzingen ‘links, rechts, door de knieën en swingen maar’ brachten The Baseballs de zaal de fijne kneepjes van het ‘hipshaken’ bij. En zo deed de band oude tijden herleven, zonder ouderwets te zijn.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP