Patricia Paay tekent contract bij RTL

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Patricia Paay tekent volgende week hoogstwaarschijnlijk haar contract bij RTL. Dat vertelt de manager van de televisievrouw. Paay maakte eerder zelf al bekend over te stappen van SBS naar RTL, maar een officieel contract is nog niet getekend.

“Zoals het er nu voor staat gaat er volgende week waarschijnlijk iets getekend worden”, vertelt de manager. “Voor de rest is het aan RTL om iets naar buiten te brengen.” RTL Nederland was niet direct bereikbaar voor commentaar.

De 61-jarige diva heeft grote plannen bij haar nieuwe werkgever. Zo onthulde ze eerder al af en toe aan te schuiven bij ‘RTL Boulevard’. Mogelijk is er weer een taak als jurylid bij ‘Holland’s Got Talent’, dat onlangs werd overgenomen door RTL, voor haar weggelegd. Ook vertelde Paay over de ontwikkeling van een eigen show.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP