Mel B steunt Eddie Murphy bij première Sherk Forever After

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Mel B heeft Eddie Murphy een hart onder de riem gestoken bij de Amerikaanse première van ‘Shrek Forever After’. De vader van haar kind leende voor de vierde keer zijn stem aan de ezel Donkey uit de bekende film over de groene goedzak. De twee ex-geliefden lijken hun ruzie te hebben bijgelegd.

Murphy arriveerde met een aantal familieleden op de rode loper. Mel B liet de daar opgestelde journalisten volgens de BBC links liggen, snelde naar de familie van haar ex-vriend en knuffelde ze uitgebreid.

De 34-jarige Melanie Brown, zoals de Spice Girl eigenlijk heet, beviel in april 2007 van dochter Angel Iris. Murphy ontkende aanvankelijk de vader te zijn, maar moest zijn kind twee maanden later erkennen na een vaderschapstest. Hij beloofde toen zijn verantwoordelijkheden als vader te nemen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP