Marco Borsato en Guus Meeuwis Schouder aan Schouder

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het duet van Marco Borsato en Guus Meeuwis heeft niets te maken met het faillissement van The Entertainment Group. “De tekst van het nummer ‘Schouder aan Schouder’ was al geschreven voor alles wat gebeurd is”, vertelden de zangers dinsdag in het radioprogramma van Edwin Evers. “De wens om iets samen te doen was er al heel lang.”

“We hebben samen gezongen bij de concerten in Eindhoven in 2009. Dat beviel bijzonder goed. Toen ben ik meteen begonnen met schrijven voor het duet,” zei Meeuwis. “Er zijn wat dingen tussendoor gekomen, maar daarna hebben we het weer opgepakt.”

In september ging The Entertainment Group failliet. Borsato was grootaandeelhouder en Meeuwis eiste een grote geldsom van het bankroete artiestenbureau. Toch heeft hun vriendschap hier niet onder geleden. “Onze vriendschap is alleen maar hechter geworden door wat er in de tussentijd allemaal gebeurd is”, vertelde Borsato.

De twee presenteerden dinsdag hun nieuwe single in verschillende ochtendprogramma’s. ‘Schouder aan Schouder’ is vanaf donderdag te downloaden en vanaf woensdag te beluisteren via Spotify. Deze nieuwe website is een database met alle muziek van platenlabels Sony, EMI, Warner, Universal en een aantal andere onafhankelijke labels. Gebruikers kunnen uit deze database zelf een lijst met favorieten samenstellen en deze delen met vrienden.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP