Lady Gaga wil stage bij hoedenmaker Philip Treacy

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga wil graag stage lopen bij de Britse hoedenmaker Philip Treacy. De 24-jarige zangeres solliciteerde naar een stageplaats, nadat de twee samenwerkten aan een aantal hoeden. De hoofddeksels waren bedoeld als aanvulling op de bijzondere outfits die Lady Gaga doorgaans op het podium draagt. Dat schrijft het Britse tijdschrift Vogue.

“We kregen het verzoek een tijdje geleden”, vertelt een manager van Treacy. “Ze kunnen het goed met elkaar vinden en ze heeft gevraagd om een stageplaats. Er is op dit moment nog niets bevestigd.” Ook muzikant Kanye West vergrootte zijn kennis van mode met een stage. Hij deed ervaring op bij Louis Vuitton en Gap.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP