Kok Ramon Beuk verzint tosti’s voor artiesten

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in Nieuws

Kok Ramon Beuk heeft voor verschillende Nederlandse artiesten een persoonlijke tosti bedacht. Zo krijgen VanVelzen, Rowen Hèze en Nick & Simon een eigen variant op de snack. De artiesten kwamen zelf met het idee.

“Mijn naam kwam ineens voorbij tijdens een gesprek op Twitter over tosti’s”, vertelt Beuk. “Ik zag de humor er wel van in en ben ingegaan op het verzoek van Jeroen van Koningsbrugge om eenmalig met een tostilijn te komen.” De artiesten vertrouwden de televisiekok hun favoriete ingrediënten toe, waarna Beuk aan de slag ging.

Voor Nick & Simon werd een tosti met mozzarella, pata negra, ananas, paddenstoelen en curry op zuurdesembrood bedacht. Eddy Zoë wordt verblijd met een broodje belegen kaas met honingmosterd en jalapeno’s. De 3J’s krijgen een boerenbrood met gerookte zalm, kaas, rode peper en limoen voorgeschoteld.

Ook andere fijnproevers kunnen de artiestentosti’s proberen. De zes varianten zijn 21 augustus te proeven op het strandfestival Zand in Almere.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de dvd Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen.

Klik HIER om de dvd (digipack) Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP