Anna Drijver zingt Wat doe je dapper met Diggy Dex

by / woensdag, 19 mei 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop, TV Nieuwsbeelden

Diggy Dex heeft voor zijn nieuwe single een wel heel bijzondere zangeres weten te strikken. Actrice Anna Drijver zingt mee op ‘Wat Doe Je Dapper’. “Ze heeft talent voor zingen en wil dat verder uitbouwen”, legde de rapper uit voor de camera van Novum Nieuws.

Toch merkte Diggy Dex dat hij niet met een professionele zangeres samenwerkte. “Het is niet haar beroep, dus het duurde wat langer in de studio.” Dat maakte Drijver, bekend van ‘Komt een Vrouw bij de Dokter’, goed tijdens de opnamen van de videoclip. “Ze is een bloedmooie vrouw. Ze spat gewoon van het beeld.”

De Amersfoortse Diggy Dex, die vorig jaar een hit scoorde met ‘Slaap Zacht (Fantastig Toch)’, leerde Drijver kennen tijdens een benefietconcert. “Daar moest ze net als ik optreden. Zo ontdekte ik dat Anna ook zingt.”

Een tijd later zocht de rapper nog een zangeres voor ‘Wat Doe Je Dapper’. “Ik zocht een vrouwelijke touch en wilde een zangeres die net iets anders is dan anders. Zo kwam ik bij Anna uit, met wie ik via Facebook in contact was gebleven.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP