Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records

by / dinsdag, 18 mei 2010 / Published in Nieuws

Blue Ocean Records is het platelabel van Jakob Hut en Ray Hardorff. Het label van de hitschrijvers van “Meisjes van de nacht” en  Haar rode lampie”  is gekoppeld aan oranjemuziek.nl

Het nog jonge label heeft in een korte tijd al vaak in de charts gestaan. Zo waren er de Top 100 noteringen van: De meiden uit Leiden, Rebecca (Popstars), Angela Groothuizen, Mark Fledderman en de top 10 hit van Chris de Roo (nummer 6 in de single top 100.

Daar fysieke single’s nog maar nauwelijks worden verkocht richt Blue Ocean Records zich voornamelijk op de digitale single markt.

Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records:

Zoals gezegd richt Blue Ocean Records zich voornamelijk op de digitale single markt. Wil  je dat je single in alle grote downloadshops te verkrijgen is? Dan kan!!

Wat kost het?

Natuurlijk is het wel noodzakelijk dat je single een goede promotie kent (plug), wij leveren jouw single digitaal aan meer dan 2000 media-bedrijven. (radio, tv, kranten, internet) dit zowel landelijk als regionaal.

De kosten hiervoor zijn: 600 euro exclusief BTW.

Daarnaast is het natuurlijk wel zo verstandig om een mooie clip te hebben, niet alleen voor YouTube maar ook voor de diverse clipzenders. De kosten hiervoor liggen tussen de 500 euro en de 700 euro exclusief  BTW.  (Dit is een beetje afhankelijk van wat je wilt.)

Vanaf 1100 euro ex BTW heb je dus al een volledige promotie (plug) en een videoclip en ben je klaar voor de hit.

We nemen helaas niet iedereen aan, we zijn wel op zoek naar kwaliteit en moeten hitkansen zien.

Meer info: Stuur een mail met je MP3 naar info@blueoceanrecords.nl

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

TOP