Honden John Travalta dood na ongeluk vliegveld Bangor

by / dinsdag, 18 mei 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De twee honden van John Travolta zijn omgekomen bij een bizar ongeluk op het vliegveld van Bangor in de staat Maine. De familie Travolta landde donderdagochtend op de landingsbaan waar iets verderop op datzelfde moment de honden van het gezin werden uitgelaten. Een servicewagen van de luchthaven reed de viervoeters aan. Ze overleefden het ongeluk niet.

Een woordvoerder laat weten dat de persoon die de honden uitliet niet tot de familie behoorde. Het is niet duidelijk of Travolta op het moment van het ongeluk in de cockpit zat. De 56-jarige acteur is een bevoegd piloot en bestuurt regelmatig zijn eigen vliegtuig.

De familie Travolta kreeg eerder te maken met een groot drama. Zoon Jett overleed op 2 januari 2009 aan de gevolgen van een toeval in een vakantiehuis van de familie op de Bahamas. De jongen leed aan de ziekte van Kawasaki.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP