Vriend Jochem Myjer overleden bij vliegramp Tripoli

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Jochem Myjer heeft een vriend verloren bij de vliegramp in Tripoli. “Hoor net pas vreselijk bericht dat vriend uit Sassenheim ook in Tripoli is omgekomen. Hoe dichtbij komt ’t dan”, zegt de cabaretier op zijn Twitterpagina. Hij schrijft dat hij er beroerd van is.

Jochem Myjer is niet de enige bekende Nederlander die direct getroffen is door de vliegramp. Bløf-zanger Paskal Jakobsen verloor zijn neef en diens vrouw bij het ongeluk. Joëlle van Noppen, die in de jaren negentig deel uitmaakte van de meidengroep Wow, zat zelf in het vliegtuig en kwam om het leven.

Woensdagochtend stortte een vliegtuig vlak voor de landing neer bij de internationale luchthaven van Libië. Aan boord waren 71 Nederlanders, één jongetje overleefde de crash. Het vliegtuig kwam uit Johannesburg in Zuid-Afrika. In totaal kwamen er 103 mensen bij de ramp om het leven.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Jochem Myer kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP