The Opposites en Waylon 3 nominaties TMF Awards 2010

by / maandag, 17 mei 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Rap & Hiphop, Televisie

The Opposites maken dit jaar drie keer kans op een TMF Award. De Nederlandse groep is genomineerd in de categorieën Beste Liveact en Beste Video. De heren maken tevens kans op een Pure Award, een prijs voor R&B- en hiphopartiesten. Ook Waylon sleepte drie nominaties van de muziekzender in de wacht.

Hij werd genomineerd als Beste Live-act en Beste Mannelijke Artiest. In die laatste categorie krijgt hij concurrentie van Chuckie, Dio en Jan Smit. Daarnaast maakt Waylon kans op de Borsato Award, een prijs voor veelbelovend talent die drie jaar geleden in het leven werd geroepen door Marco Borsato. Diggy Dex, Destine en Lisa Loïs zijn ook kanshebbers in deze categorie.

Kane maakt het nominatierijtje voor de Beste Liveact naast The Opposites en Wayon compleet. Anouk, Caro Emerald, Esmée Denters en Ilse de Lange strijden om de titel Beste Vrouwelijke Artiest. Denters maakt ook nog kans op een prijs voor haar videoclip bij ‘Admit it’, net als Destine, Stars en Nick & Simon.

De Pure Award kan behalve naar The Opposites ook naar Dio, Winne of Yes-R gaan. De Dance Award wordt uitgereikt aan Armin van Buuren, Chuckie, Tiësto of Sidney Samson. De TMF Awards worden op 26 juni in Enschede voor de vijftiende keer uitgereikt. Op het evenement treden diverse nationale en internationale artiesten op.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om het album Wicked Ways
van Waylon te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP